7 cele mai bune site-uri pentru a cumpăra comunicate de presă în 2023 (care au rezultate de fapt)

Publicat: 2023-08-14

RĂSPUNS RAPID:

Cel mai bun site pentru a cumpăra comunicate de presă, conform testului meu independent, este serviciul de comunicate de presă virale de la ViralTactic.

Este greu să-ți dai știrile acolo...

S-ar putea să simți că nimeni nu te ascultă și este tentant să renunți.

Deci, cum scapi?

Ai nevoie de un serviciu de comunicate de presă remarcabil, unul care să garanteze că știrile tale nu doar se integrează, ci iese cu adevărat în evidență și ajung la urechile potrivite.

După ce am căutat peste 30 de site-uri, am restrâns primele 7 pentru 2023-2024.

Iată cele mai bune site-uri pentru a vă gestiona comunicatele de presă, distribuția și marketingul:

1. ViralTactic: Comunicat de presă viral

Dezlănțuiți comunicate de presă virale cu ViralTactic.com

unnamed 9

Scor: 9,8/10

Pătrundeți-vă în lumea comunicatelor de presă virale cu ViralTactic, un schimbător de joc în amplificarea acoperirii media și a tracțiunii pe rețelele sociale. ViralTactic nu este un serviciu obișnuit de comunicate de presă; ele redefinesc modul în care sunt distribuite știrile tale, asigurându-se că devin virale.

Cu o acoperire impresionantă, rețeaua lor de distribuție se întinde pe peste 12.480 de site-uri web și colaborează cu peste 1.000 de persoane influente din rețelele sociale, ajungând la o audiență de 180 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Nu este vorba doar de distribuție; ViralTactic oferă servicii impecabile de scriere și optimizare a comunicatelor de presă fără costuri suplimentare.

Pachetele lor sunt versatile, variind de la un preț accesibil de 99 USD care acoperă peste 250 de site-uri de știri, până la un pachet cuprinzător de 299 USD care garantează publicații de peste 400 de site-uri de știri, inclusiv locale și regionale. Opțiunile lor distincte de stimulare virală, cum ar fi crearea de videoclipuri cu știri virale și promovarea precisă a influențelor în rețelele sociale, pot captiva până la 10 milioane de urmăritori vizați.

PRO :

• Scriere GRATUITĂ a comunicatelor de presă și optimizare virală.
  • Rețea extinsă de distribuție cu peste 12.480 de site-uri web.
  • Colaborări cu peste 1.000 de influenți majori ai rețelelor sociale.
  • Pachete de distribuție variate care satisfac diferite nevoi.
  • Serviciu unic de știri virale video
  • Promoții țintite pentru influenți în rețelele sociale

CONTRA:

• Taxe suplimentare pentru distribuirea în aceeași zi.

În 2023, dacă nu căutați doar să trimiteți un comunicat de presă, ci și să îl faceți viral, ViralTactic vă garantează rezultate. Pentru companiile care doresc diseminare de știri cu impact, care să iasă în evidență din dezordinea convențională, ViralTactic este soluția potrivită.

Pentru mai multe informații, vizitați ViralTactic.com .

2. PRNewswire

unnamed 2 2

Distribuție tradițională de comunicate de presă cu PRNewswire

Scor: 9,1/10

PR Newswire este o platformă de top pentru distribuirea comunicatelor de presă, având o acoperire în peste 170 de țări. Cu rețeaua sa extinsă, care include peste 8.000 de site-uri web și o prezență puternică pe rețelele sociale, afacerea dvs. poate obține o acoperire media de neegalat. A fost recunoscut pentru acoperirea sa largă și pentru opțiunile de distribuție adaptate.

• Acțiune globală extinsă
  • Distribuție personalizată în funcție de industrie și demografie
  • Rapoarte detaliate privind implicarea publicului
  • Interfață multilingvă

CONTRA:

• Fără prețuri transparente pe site
  • Nu este disponibil niciun plan gratuit sau încercare
  • Nu oferă servicii de redactare a comunicatelor de presă

Pentru mai multe informații, vizitați PRNewswire.com.

3. PRWeb

unnamed 3 1

OG al comunicatelor de presă web, PRWeb.com

Scor: 8,6/10

PRWeb este o platformă de încredere pentru a amplifica vocea afacerii dvs., primind peste 12 milioane de vizitatori anuali. Se asigură că lansările sunt optimizate pentru SEO, îmbunătățind capacitatea de descoperire pe motoarele de căutare populare precum Google. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de avantajul hiper-direcționării știrilor lor către jurnaliști și bloggeri specifici din industrie.

PRO :

• Acoperire extinsă la peste 1.200 de site-uri web.
  • Oferă suplimente, cum ar fi direcționarea pe rețelele sociale și lansarea prioritară.
  • Îmbogățirea conținutului multimedia: videoclipuri încorporate, imagini, citate și multe altele.
  • Optimizare automată a conținutului pentru o mai bună vizibilitate a motorului de căutare.
  • Raportare cuprinzătoare: acoperire online, implicarea publicului și locații.
  • Resurse online valoroase: cărți albe, articole, seminarii web și ghiduri de utilizare.

CONTRA:

• Fără servicii directe de scriere a comunicatelor de presă, doar ghiduri și sfaturi.
  • Taxe suplimentare pentru servicii suplimentare, cum ar fi distribuția în aceeași zi.

Pentru mai multe informații, vizitați PRWeb.com.

4. Newswire

Distribuiți comunicate de presă cu Newswire.com

unnamed 4 2

Scor: 8,5/10

Newswire este o autoritate de top în distribuția de comunicate de presă, oferind servicii de afaceri, de la startup-uri până la Fortune 500. Platforma se asigură că lansările sunt distribuite pe platforme importante precum Google News, Yahoo News și Associated Press. În plus, companiile pot beneficia de opțiuni media direcționate geografic și de o suită de funcții avansate.

PRO :

• Rețea largă de distribuție, inclusiv magazine precum Google News și Associated Press.
  • Pachete adaptate pentru afaceri de toate dimensiunile, asigurând rentabilitatea.
  • Funcții avansate, cum ar fi publicații comerciale direcționate, direcționare geografică și opțiuni de încorporare pentru videoclipuri și imagini.
  • Raport de analiză detaliat oferit pentru o perspectivă cuprinzătoare.
  • Asistență eficientă pentru clienți disponibilă 24/7.
  • Interfață ușor de utilizat, cu opțiuni atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei experimentați.

CONTRA :

• Prea multe opțiuni, care ar putea fi copleșitoare pentru unii utilizatori.
  • Unele servicii sau caracteristici vin cu taxe suplimentare.
  • Potențial de erori în distribuirea comunicatului de presă, așa cum este raportat de un utilizator.

Pentru mai multe informații, vizitați Newswire.com.

5. PR.com

unnamed 5 1

Scor: 8,2/10

PR-dot-com este o platformă dedicată companiilor pentru a-și spori vizibilitatea online printr-un sistem robust de distribuție a comunicatelor de presă. Indiferent dacă sunteți o întreprindere mică sau un start-up în creștere, serviciile de PR asigură că știrile dvs. ajung la motoarele de căutare de top, site-uri web importante, platforme de social media și diverse rețele de blogging.

Prezentat ca o platformă eficientă de comunicate de presă, PR oferă pachete personalizate potrivite pentru toate bugetele. De la o versiune fără costuri la oferte premium, fiecare companie poate găsi un plan care să răspundă nevoilor sale specifice.

PRO :

• Planuri multiple, inclusiv o opțiune gratuită pentru companii.
  • Distribuție largă
  • Distribuție în aceeași zi disponibilă pe planul premium.
  • Rapoarte detaliate ale comunicatelor de presă furnizate.
  • Contact direct cu o echipă dedicată de asistență clienți prin telefon.

CONTRA:

• Se percepe o taxă suplimentară pentru legăturile externe.
  • Absența unei baze de date de contacte media.
  • Nu sunt oferite servicii de redactare a comunicatelor de presă.

Pentru mai multe detalii, vizitați PR.com

6. EIN Presswire
Îmbunătățiți acoperirea mărcii dvs. cu EINPresswire

Scor: 8,1/10

EIN Presswire, cu mantra sa „Everyone’s Internet News Presswire”, se străduiește să fie alegerea universală pentru distribuirea comunicatelor de presă. Indiferent dacă sunteți o persoană fizică, un startup în devenire sau o corporație consacrată, EIN Presswire are pachete personalizate pentru a satisface fiecare nevoie și buget.

PRO:

• Gamă largă de audiență, care deservește persoane fizice și corporații importante.
  • Prețuri foarte competitive, oferind unul dintre cele mai accesibile servicii de pe piață.
  • Procesul fără întreruperi asigură încărcarea și distribuirea fără probleme a comunicatelor de presă.
  • Chiar și pachetul de bază oferă distribuție către renumitul World Media Directory al EIN Presswire, care cuprinde posturi TV și ziare globale.
  • Ideal pentru întreprinderile mici care doresc să se implice în distribuția de comunicate de presă fără investiții mari.

CONTRA:

• Nu oferă servicii de redactare a comunicatelor de presă. Utilizatorii trebuie să vină pregătiți cu conținutul lor.
  • Pentru a beneficia de servicii optime, cum ar fi postarea pe rețelele sociale, este recomandat un pachet de nivel superior.

Pentru mai multe detalii, vizitați EINPresswire.com

7. eReleases

Optimizați comunicatele de presă cu eReleases

Scor: 7,9/10

Cu eReleases, companiile pot folosi canale de distribuție robuste, inclusiv o rețea exclusivă de jurnalişti, site-uri media și influenţi. Parteneriatul lor cu PR Newswire asigură că chiar și întreprinderile mici au acces la servicii de relații publice de top. Cu toate acestea, în timp ce acoperirea este de netăgăduit, unii ar putea găsi eReleases o opțiune mai scumpă decât alți concurenți de pe piață.

PRO:

• Distribuție personalizată la nivel național, care vizează anumite industrii.
  • Rapoarte detaliate de distribuție incluse în toate planurile.
  • Fiecare cont este supravegheat de un editor de jurnalism.
  • Pot fi adăugate până la două imagini per lansare; distribuție directă către jurnaliști, ocolind e-mailurile generice.
  • Interfață ușor de utilizat cu un serviciu de clienți receptiv.

CONTRA:

• Mai scump decât concurenți precum ViralTactic și EIN Presswire.
  • Taxe suplimentare pentru serviciile de scriere și funcțiile de imagine încorporate.
  • Reduceri speciale exclusive firmelor de PR.

Pentru mai multe informații, vizitați eReleases.com.

Găsirea platformei potrivite pentru comunicate de presă este crucială.

Este diferența dintre a fi trecut cu vederea și a atrage atenția.

Această listă prezintă cele mai bune opțiuni pentru 2023-2024, potrivite diverselor nevoi și bugete.

Alege cu înțelepciune și lasă-ți știrile să strălucească.

Comunicat de presă Ghidul cumpărătorului:

1. Ce este un comunicat de presă și de ce este important?
    Un comunicat de presă este o știre scrisă de companii pentru a împărtăși actualizări sau anunțuri importante. Îi ajută să fie remarcați.
  2. Care este cel mai bun site pentru a distribui comunicate de presă?
    Cea mai bună alegere pentru distribuirea comunicatelor de presă în 2023 este ViralTactic.com . Această platformă garantează că știrile tale ies în evidență și ajung la publicul potrivit. Nu numai că vă ajută să distribuiți comunicatele dvs. de presă, dar vă oferă și soluții de marketing pentru a vă asigura că știrile dvs. primesc acoperirea pe care o merită.
  3. Cum ați ales cele mai bune site-uri de comunicate de presă?
    După ce am evaluat peste 30 de site-uri care ajută la distribuirea de știri, am restrâns lista pe baza unor factori precum gama de distribuție, caracteristici, cost și eficacitate.
  4. Care sunt principalele diferențe dintre aceste platforme de comunicate de presă de top?
    Fiecare platformă oferă caracteristici unice și rețele de distribuție. Unele se concentrează pe o acoperire largă, în timp ce altele pun accent pe direcționarea specifică sau crearea de conținut.
  5. Oferă vreuna dintre aceste platforme teste sau pachete gratuite?
    Da, ViralTactic și PR.com oferă pachete gratuite.
  6. Ce platforme de comunicate de presă colaborează cu cei mai importanți influenți ai rețelelor sociale?
    Comunicatul de presă viral al ViralTactic iese în evidență prin colaborări cu peste 1.000 de influenți majori ai rețelelor sociale pentru a obține mai multă expunere, acoperire și potențial viral.
  7. De ce este atât de esențială accesibilitatea unei platforme de comunicate de presă?
    Cu cât acoperirea este mai largă, cu atât mai mulți oameni vă vor vedea știrile, crescând șansele ca mesajul dvs. să fie observat și distribuit.
  8. Toate aceste platforme oferă servicii de redactare a comunicatelor de presă?
    Nu toate. În timp ce ViralTactic oferă scriere gratuită a comunicatelor de presă, altele precum PRWeb și EIN Presswire oferă doar linii directoare și sfaturi.
  9. Cât de des ar trebui o companie să trimită comunicate de presă?
    Frecvența depinde de știrile pe care o companie trebuie să le împărtășească - o dată sau de două ori pe lună este de obicei cea mai frecventă, în timp ce alții trimit comunicate de presă trimestrial sau neregulat. Cu toate acestea, este esențial să ne asigurăm că fiecare lansare oferă informații valoroase și relevante pentru publicul țintă.

Înarmate cu aceste răspunsuri, companiile pot lua o decizie informată și pot selecta cea mai bună platformă pentru a se potrivi nevoilor lor de comunicate de presă.